top of page

coachcorner

Verbind coaches om ze van elkaar te laten leren

Logo def Coach Corner.jpg
Espresso

Hard getraind

Nu koffie in de coachcorner

Coaches leren op twee manieren

Door minuten op het veld te maken en door veel over hun vak te praten. Het liefst met collega-coaches. Wat was dat voor mooie oefening met die spitsen? Dat zag er goed uit..!

In de coachcorner gaan we coaches verbinden

Door het clubhuis zo in te richten dat coaches voor of na hun training of wedstrijd samen een kopje koffie drinken in de coachcorner, verbinden we ze met elkaar. Vanuit deze verbinding kunnen mooie dingen ontstaan. Wat te denken van:

Competenties

kwaliteit van coaches

Door met elkaar te sparren over allerhande onderwerpen worden coaches beter in hun vak. Door ze met popta peer-feedback aan elkaar te koppelen gaat het nog sneller. Wanneer coaches verbonden zijn worden coachavonden beter bezocht. Wat dacht je van een drukbezochte masterclasss van een topcoach met praktijkvoorbeelden op het veld? Wedden dat jullie coaches stappen maken?!

Bevlogenheid

wat een energie!

Bevlogenheid ontstaat door verbinding. Bevlogenheid kenmerkt zich door toewijding. Dit merken spelers, maar ook ouders. Een andere bijzondere eigenschap van een bevlogen coaches is vitaliteit. Je kunt een bevlogen coach van verre herkennen door te kijken.. Maar zelfs door alleen te luisteren!

Grip

op de coachbezetting van alle teams

Verbonden coaches zijn veel eerder geneigd om aan het einde van het seizoen door te gaan..! Door het inrichten van een coachcorner spreek je je waardering als club uit richting alle coaches! Wanneer training en coaching meer wordt dan alleen de begeleiding voor hun zoon of dochter, of de liefde voor de sport - blijven ze veel langer behouden voor de club!

Het coachcorner team

Is volledig op elkaar ingespeeld.

Martijn Akkermans

Oprichter

IMG-20170410-WA0008[11383].jpg
ezrabakker.jpg

Ezra Bakker

Vereniging expert

Jessica Arts

Architect

10353462_573747302739530_1369935544821813746_o.jpg
wouterstapel.jpg

Wouter Stapel

Teammanager

Niek van de Weert

Architect

niekweert2.png
tara2.jpg

Tara van Iersel

Inspirator

Contact

Voor vragen, suggesties of feedback - neem gerust contact op. Coachcorner zal zo snel mogelijk reageren.

  • facebook

Your details were sent successfully!

bottom of page